WANNABE u potrazi za internom: Učite sa mnom!

Dogovorili smo se još krajem prošle i početkom ove godine, da nova godina donosi nove odluke, zar ne? E pa, upravo zato smo odlučile da u 2018. svoja vrata otvorimo novim mladim i entuzijastičnim ljudima koji će imati jedinstvenu priliku da uđu u zabavan, dinamičan svet mode i sarađuju sa mnom i Nađom.
I, iskreno, ne mogu da objasnim koliko se radujem i koliko jedva čekam.

Postojimo sedam godina i za sve ovo vreme se trudimo da svakog dana ponudimo što raznovrsniji, originalniji i drugačiji sadržaj sa što ličnijim pečatom našeg tima, a to uvek podrazumeva i nove ljude. U to ime, rešile smo da ovu godinu započnemo novim listom u WANNABE istoriji i omogućimo nekim novim, kreativnim, genijalnim imenima da se upišu u njegove redove.

Raspisujemo konkurs za stručnu praksu u trajanju od tri meseca (sa mogućnošću zapošljavanja po završetku prakse!) za pozicije asistent kreativnog direktora i asistent direktora marketinga i poslovnog razvoja.

Ukoliko te zanima kako nastaju kreativna rešenja, kako izgleda snimanje fashion i beauty editorijala i videa, kako izgleda svakodnevno raditi sa našom kreativnom i mega zabavnom produkcijom, to je moja teritorija! Prijavi se na konkurs za asistenta kreativnog direktora i iskoristi priliku da tri meseca radiš (i učiš!) sa mnom. Bitna mi je energija, i da se sa nekim “ukačim”, ali odaću vam i malu tajnu: istančan ukus kada su moda i estetika u pitanju, kreativan i brz um i šarenilo ideja 24/7 smatraće se velikom prednošću!

S druge strane, ako je marketing tvoja “šolja čaja”, a imaš um posebno naoštren i zainteresovan za digitalni marketing, rad i komunikacija sa klijentima ti idu od ruke, kao i osmišljavanje ponuda i prezentovanje istih, prijavi se na konkurs za asistenta direktora marketinga i iskoristi priliku da tri meseca radiš (i učiš!) sa Nađom. Ako živiš na društvenim mrežama i pomno pratiš sve novitete iz sfere interneta i oglašavanja na internetu – ti si osoba za nas!

1300

Zvuči zanimljivo? Zato što stvarno i jeste!

Pripremi CV sa fotografijom, kao i propratno pismo u kojem ćeš nam objasniti zašto želiš da se pridružiš WANNABE timu i šta će ti rad sa nama doneti na profesionalnom ili ličnom planu i sve to pošalji na mejl redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom za koju poziciju se prijavljuješ. Konkurs traje do kraja januara.

Radujemo se!