#winners: “Cvet uspeha za ženu zmaja”, specijalno priznanje za uspešan zajednički biznis

Prošle nedelje Udruženje poslovnih žena Srbije je na svečanosti u pozorištu Madlenianum, po jedanaesti put za redom dodelilo nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ najboljim preduzetnicama u Srbiji, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ.  Titulu “žena zmaj”, ove godine je ponelo devet preduzetnica od 24 nominovanih iz cele zemlje, među kojima smo i Nađa Jokanović i ja! 

Kao suvlasnicama i direktorkama Wannabe Magazine-a, dodeljeno nam je Specijalno priznanje za uspešan zajednički biznis! Osim što ćemo ovaj dan upamtiti kao dan koji je obeležila dodela ovog zaista posebnog priznanja, moram posebno da istaknem da mi je nagrada značajna jer je na ovaj način “zaokruženo” i  sedam godina ljubavi prema poslu kojim se bavimo! Ali, ne stajemo ovde! 

 

IMG_0512aaaa

Nagrada nam je ujedno i dodatni motiv i podstrek da se borimo i razvijamo biznis i dalje, a nadam se, i da  budemo inspiracija nekim novim, mladim ženama koje su pokrenule ili razmišljaju da pokrenu svoj biznis.

Između ostalog, cilj ove nagrade i jeste afirmacija uspešnih preduzetnica i vidljivost njihovog doprinosa ekonomskom razvoju Srbije. Priznanjem najuspešnijima skreće se pažnja javnosti na veliku pokretačku snagu ženskog preduzetništva.

Zato želim da se zahvalim svima koji su prepoznali naš trud i rad, ali i svim našim saradnicima koji nam pomažu da se Wannabe Magazine razvija i raste!

IMG_0531-2 Nina MilovicFoto: Marija Timotijević