Winter Party Makeup Look

Sigurna sam da ste i sami primetili kako vas, čim počne decembar, sa svih strana zapljuskuje praznična euforija iako do praznika, realno, ima još skoro mesec dana. Pa ipak, zaista je teško ostati imun na sve to dobro raspoloženje, zarazni smeh, pozive za okupljanja, druženja i slavlja… O da, obožavam decembar baš zato što ovaj mesec ima gotovo najviše povoda za dobar provod! 

Jedini problemčić koji ovde može da se javi jeste taj da na sve ove zabave obično idemo odmah posle posla, što znači da, osim odabira odgovarajuće kombinacije, moramo da vodimo računa i o makeup-u. Šta je prikladno i za poslovni sastanak i za afterwork party?

Snimanje ovog makeup tutorijala sa Markom je počelo kao isprobavanje novih, odličnih Sephora proizvoda, ali sam na kraju shvatila da se u njemu krije i odgovor na moju već pomenutu dilemu, naročito u onom makeup smislu.

Ukratko – ono što počne kao svakodnevni makeup look se lako može pretvoriti u večernji, uz samo nekoliko sitnih korekcija! No, da krenem redom.

Nijedno šminkanje ne mogu da zamislim bez prajmera, a ovoga puta smo koristili Lancôme Prep & Matte Primer koji mi je obezbedio savršen ten za samo nekoliko sekundi, naravno, u kombinaciji sa Becca Ultimate Coverage puderom. Moje nespavanje zbog dece i posla sada ozbiljno uzima danak, ali zahvaljujući mom omiljenom Lancôme Effacernes Longue Tenue korektoru ne moram da brinem za podočnjake!

Marka gotovo u svakom videu teram da mi lepo naglasi obrve (iako se on često buni), ali kada isprobavamo novi proizvod, kao što je Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette, nema drugi izbor nego da me posluša! :)

1

Stigli smo i do mog definitivnog favorita kada je reč o Sephora proizvodima koje smo koristili u ovom videu, a to je prelepa Once Upon a Palette! Sam pogled na nju čini da se osećate kao u bajci, a tek kada vidite koje vas sve boje očekuju unutra… Raj! Sigurna sam da bi ovo bio savršen poklon za sve makeup fanatike!

Dalje, koristili smo Lancôme Hypnôse Drama maskaru uz koju vam zaista neće biti potrebne veštačke trepavice, a jagodice smo naglasili fenomenalnim Becca Shimmering Skin Perfector Gold Lava hajlajterom. Za matiranje smo koristili Lancôme Translucence Silky Loose Powder.

Do ovog trenutka ste spremne za poslovnu svakodnevicu, a onda… Počinje zabava!

Kada je potrebno da se na brzinu spremite za žurku posle posla, na ovaj makeup look samo dodajte upadljiv ruž koji će privući svu pažnju. Ja sam se oduševila Kat Von D Everlasting Glimmer Veil tečnim ružem u nijansi Shockful i… Mislim da ću njime ove sezone lako zameniti svoju omiljenu crvenu nijansu na usnama!

2